428

Tojás teszt

Hogyan tudsz megkülönböztetni egy főtt tojást egy nyers tojástól?  Pörgesd meg őket. A főtt tojás gyorsabban pörög.

Húsevő növény

Amióta húsevő növényem van, azóta befelé hajtom a legyeket a lakásba.

Magyarország halfogyasztás

Magyarországon eszünk a legkevesebb halat az EU-ban.

Irigy Hónaljmirigy érdekességek

Tudtad, hogy az Irigy Hónaljmirigyből ismert Sipos Peti az Ossian együttes dobosa volt? Végzettsége szerint cukrász.
Az Irigy Hónaljmirigyes Sipos Tomi pedig háromszoros kajak országos bajnok, sportmenedzser végzettségű.
 

A szürke ötven árnyalata

A szürke 50 árnyalata:
#272727 #282828 #292929 #2b2b2b #2c2c2c #2e2e2e #313131 #323232 #343434 #353535 #373737 #393939 #3a3a3a #3c3c3c #3f3f3f #404040 #424242 #444444 #454545 #474747 #484848 #4a4a4a #4b4b4b #4d4d4d #4e4e4e #4e5054 #505050 #515151 #535353 #565656 #575757 #585858 #595959 #5b5b5b #5c5c5c #5e5e5e #616161 #626262 #646464 #656565 #676767 #6a6a6a #6b6b6b #6c6c6c #6d6d6d #6f6f6f #727272 #737373 #757575 #767676
 

Evés videó - evés főállásban

Dél-Koreában most egy olyan jelenség van, hogy ül a lány a kamera előtt, és eszik. És sok ezren nézik közben online videó közvetítésben vagy a YouTube-on. A lány elmondása szerint olyanok nézik, akik diétáznak, és nem ehetnek, vagy egyszerűen késő este van, és azért nem ehetnek,vagy csak nincs otthon kaja. Havonta 7000 eurót keres ezzel. Hogy ledolgozhassa a kilókat egy luxus fitness stúdióban. Galambos Dániel

Tihanyi aranyház

A tihanyi aranyház egy gejzírkúp.

Az erőemelés három fogásneme

Az erőemelés három fogásneme: fekvenyomás, guggolás, felhúzás.

Sárkányfű = tárkony

A sárkányfű nevű fűszernövény, azaz a tárkony jótékony hatású az emésztésre.

Barkácsolás jelentése

Hogyan indultak a vad becserkészére a vadászok barkácsoláskor? Lovas fogattal.

Jázmintea

Mijét használják a jázminvirágnak a jázmintea elkészítéséhez? Csak az illatát.

Szösszenetek

Őrzött parkoló, mint ahogy a nevében is benne van, nem az autót őrzik, hanem a parkolót.

Vendégek érkeztek:
Van alkoholmentes söröd? Van, persze. Akkor dobd ki, és hozzál rendeset.

Voltunk strandon. Annyira kevesen voltak, a saját csajomat kellett stírölnöm. El is kértem a számát.

Voltam röntgen vizsgálaton, megszólalt az asszisztens: Fejére vigyázzon, mert kezdhetjük az egészet előről.

 

Denevér

Egy denevér átlagosan 20 órát alszik naponta.

Tallinn - Depeche Mode bár

A tallinni Depeche Mode bárban kizárólag Depeche Mode szól. Honlapjuk itt: www.depechemode.ee

Chiquita-Fyffes

Az amerikai banánkereskedő cég, a Chiquita egyesült az ír vetélytársával, a Fyffes-el. Így együtt piacvezetők lettek banánban a világon, legnagyobb riválisaik, a Dole és a Del Monte előtt. A Chiquita-Fyffes 32 000 munkatársával évi 160 millió banánt termel.

Azért van a macska...

Azért van a macska, hogy az ember kockázatmentesen megsimogathasson egy tigrist.

Star Wars 7

A Star Wars 7 bemutatója  2015. december 18-án lesz. A Star Wars 6, az 1983-as A Jedi visszatér folytatása lesz. A London közelében található Pinewood Studiosban forgatják.

3D nyomtató kávézó

Az első 3D nyomtató kávézó Európában Spanyolországban, Barcelonában nyílt meg, 2014-ben. FabCafe névre hallgat, Carrer Bailen 11, Bajos cím alatt található, videó róla itt található:
http://www.welt.de/vermischtes/article127055694/Erstes-3D-Drucker-Cafe-in-Barcelona-eroeffnet.html
De van már Japánban, Tokióban is, és Kínában, Tajpejben is.
Szállásokat fenti városokba a HRS-szallas.hu oldalon találsz, olcsó repülőjegyet pedig a www.repulojegy-foglalas.hu -n, utasbiztosítást pedig a www.biztositas-kalkulator.hu -n köthetsz.

Szakáll adó

Tutdtátok, hogy az orosz férfiaknak a 17. század végén adót kellett fizetniük a hosszú szakálluk után. Ez komoly! Az intézkedés azért született, hogy az emberek nyugatibbnak, modernebbnek nézzenek ki.

Nyaralás, utazás - top célországok

Ide utaznak a magyarok idén nyáron!

A januári utazásfoglalások alapján Görögországban fog nyaralni a legtöbb magyar 2015 nyarán. Egyiptomtól már nem félünk, sőt itt költjük el a legtöbb pénzt. Horvátország a családosok kedvence. Jó hír, hogy olcsóbban nyaralunk idén.


A legnépszerűbb célpontok


A StartUtazás (http://startutazas.hu) felmérése szerint idén Görögország, Törökország, Bulgária, Tunézia, Egyiptom és Horvátország a legnépszerűbb külföldi utazási célpontok. A több mint 3.000 foglalás alapján készült – nem reprezentatív – felmérés szerint a hat legnépszerűbb országba megy a magyarok 85%-a, sőt az első három országban nyaral a magyarok kétharmada.

A tavalyi évhez képest legérdekesebb változás, hogy Egyiptom ismét felkerült az utazási térképre. Míg tavaly csak a nyolcadik helyet érte el az ország a rossz biztonsági helyzet miatt, idén felugrott az előkelő 5. helyre. Érdekesség az is, hogy míg tavaly főként párok, idén már családok is utaznak a piramisok országába. Ez is mutatja, hogy az országot ma már biztonságosnak tekintik a nyaralók.


Olcsóbban nyaralunk!

Jó hír a nyaralóknak, hogy szinte az összes országban csökkentek a nyaralás költségei. Törökországban és Görögországban csak kismértékű volt az árcsökkenés, ám Bulgáriában és Tunéziában több mint hat százalékkal estek az utazási árak. Az áresés oka az egész Európát sújtó defláció.

Egyedül Egyiptomban tapasztalható jelentős áremelkedés. Tavaly a biztonsági kockázatok miatt még ingyen sem akartak az emberek a Vörös-tenger partjára utazni, most, a növekvő kereslet miatt több mint 50%-kal nőttek az utazás költségei.


Az első helyezett: Görögország

Görögország első helyét a népszerűségi listán csak a két évvel ezelőtti görög válság ingatta meg időlegesen. Görögország esetében nem lehet általános érvényű mintákat találni sem a nyaralás értékére, sem arra, hogy kik választják a nyaralás célpontjának, hogy milyen céllal, milyen okból keresik fel az országot. Rengetegen mennek Észak-Görögországba szárazföldi egyéni vagy buszos utazással, illetve a szigetekre charterrel utazva. Egy biztos, ha Magyarországról hárman tengerpartra indulnak, egyikük (34,1%) Görögország felé veszi az irányt.

(Görögországi nyaralások: http://startutazas.hu/gorogorszag)


A 2. Törökország: itt hagyjuk a legtöbb pénzt

Törökország végzett a második helyen, ha az utasok számát (22%) vesszük alapul, de messze az első helyre kerül, amikor a rangsorolás alapja a nyaralásokra költött összeg. Törökországban csak (98% felett) all inclusive ellátásos, 4 és 5 csillagos szállodákban foglaltak utat a magyar utasok a 2015-ös nyaralási szezonra. A legtöbb esetben 3 és 4 fős családok utaznak nagyobb gyerekekkel. Törökország vonzerejét a kiemelkedő minőség és a tengerpart adja.

(Nyaralások Törökországban:  http://startutazas.hu/torokorszag)

 

A 3. Bulgária: Szép is, olcsó is, jó is

Bulgária a nyaralás szempontjából igazán fontos szép-olcsó- jó hármasából az egyik legjobb keveréket kínálja. Igazi családi nyaralóhely, az idei tapasztalatok alapján átlagban négy fő, két felnőtt és két gyerek utazik valamelyik Fekete-tenger melléki városba.

Bulgária abból a szempontból is különleges, hogy közel azonos arányban vásároltak egyéni utazásos nyaralásokat, mint charterrepülős utakat. Minden kilencedik (10,9%) magyar utas a Fekete-tenger finom homokos fövenyén fogja kipihenni fáradalmait, családjával együtt.

(Bulgáriai nyaralások: http://startutazas.hu/bulgaria)

 

A 4. Tunézia: a pici gyerekesek paradicsoma

Minden 12. utas (8,5%) az idén Tunéziában fogja tölteni a szabadságot. Tunézia egyértelműen a családi nyaralásra teremtetett: a lassan mélyülő, finomhomokos tengerpartokon a kisebb gyermekek is biztonsággal pancsolhatnak. Az eddig tapasztalatok szerint a családok tudatosan választják az Észak-afrikai ország strandjait, igen nagy arányban egy pici gyermekes családok vásároltak utat Tunéziába.

(Tunéziai nyaralások: http://startutazas.hu/tunezia)

 

Az 5. Egyiptom: ötször annyi magyar, mint tavaly

Tavaly a labilis belpolitikai körülmények miatt Egyiptom csak a 8. helyen állt a rangsorban, az idénre azonban ismét visszatért a korábban mindig is elfoglalt helyére. Az idén ötször annyi magyar utazik majd Egyiptomba a nyáron, mint egy évvel korábban.

 Egyiptom igazi egzotikus úti cél, az egyik legszebb tengerparttal, ami itthonról öt óra repülési időn belül elérhető. Nem is csoda, hogy az élmezőnyben Egyiptom esetében a legmagasabb az egy főre eső ár. Egyiptomban túlnyomó részben 5*-os, all inclusive ellátású szállodákra volt igény a januári időszakban.

(Egyiptomi utak: http://startutazas.hu/egyiptom)

 

A 6. Horvátország: a háromgyerekes családok célpontja

Az utasok 6%-a foglalt le eddig Horvátországba nyaralást. A szám alacsonynak tűnik, de itt sok az egyéni utazás, és a korábbi tapasztalatok szerint sokkal később, május után érkezik hatalmas mennyiségben érdeklődés.

Ami azonban a számokból így is kiderül: Horvátország a leginkább családi célpont, itt a legmagasabb az együtt utazók száma, és itt a legalacsonyabb a nyaralásra befizetett összeg. Csak Horvátországban magasabb az átlagos csoportlétszám négynél, azaz a három gyermekkel utazók elsődleges célpontjának az Adria tűnik.

(Horvátországi nyaralások: http://startutazas.hu/horvatorszag)

Fabera életmódközpont

Itt a külső-belső megújulás ideje!

A Móricz Zsigmond körtéren található Fabera exkluzív szépség-és életmódközpont 127 négyzetméteren, családias hangulatban kínálja programok és szolgáltatások széles skáláját. Fabera világa egy hely a nő újjászületésének. Nem szépségszalon, nem mozgásstúdió, sokkal több ezeknél. Egy hely, ahol nem csak külsőleg alakulhatsz át, de lelkileg is töltekezhetsz, és az összes felmerülő problémádra megoldást találhatsz. 

Fábián Erika személyes, évtizedes tapasztalataira alapozva fejlesztette ki a Fabera módszert. Már sok-sok éve tart önbizalomnövelő és stresszkezelő előadásokat, illetve a járástechnikán és a modellképzésen keresztül is kapcsolatba kerül hölgyekkel.
Azt vette észre, hogy a nők, ahogyan az életükben haladnak egyre előrébb, elakadhatnak, ekkor tudatosan vagy tudattalanul elkezdik érezni, hogy valami nem stimmel, valami hiányzik, vagy valami nem jól van. Ez gyakran előfordul szülés után, párkapcsolati problémák jelenlétekor, vagy a külsőségekkel való elégedetlenség következtében.

A Fabera módszer segít helyreállítani a törést a nők életében, ezáltal önbizalmukat is visszanyerik. A módszer egyénre szabottan, őszintén vezet rá a megoldásokra. A „Beszéld meg Faberával”, önbizalomnövelő és stresszkezelő tréningek segítségével megtanulhatod visszanyerni az irányítást az életed felett, és elindulhatsz a pozitív változás útján. 

Ha bizonytalan vagy a külsődet illetően, szeretnéd megtudni, mi áll jól neked, vagy csak változásra, stílusfrissítésre vágysz, a Fabera exkluzív szépség-és életmódközpont stílus-és öltözködési tanácsadással, szín-és stílus tanácsadással, sminkoktatással vár, és segít felfedezni a benned rejlő istennőt.


Fabera világában a belső kiegyensúlyozottságon túl kiemelt figyelem jut a szép külsőnek. Abban hisznek, hogy a boldogság azon múlik, mennyire érezzük magunkat jól a bőrünkben. Csodanő, Bombanő, Fittnő és Extranő fantázianevű csomagjaik között biztosan megtalálod az igényeidnek legmegfelelőbbet.

Sőt, a Fabera élményközpontban a barátnőiddel is együtt szépülhetsz egy csajos nap keretében, ahol minden csak rólatok szól. A Szülinapi meglepetés program keretében meglephettek egy szülinapost, akit tárt karokkal vár a fodrász, csodálatos sminket kap, de nem csak ő, ti is szépültök a halpedikűrös kényeztetés és paraffinos kézápolás alkalmával. És ha ez sem lenne elég, pezsgő, játékos önismereti feladat és sok-sok meglepetés gondoskodik a kiváló hangulatról. 

A megnyerő külsőhöz hozzátartozik a fittség, így természetesen a formálódni vágyókról sem feledkeztek meg. Ha nem szereted a zsúfolt konditermeket, ha feszélyezve érzed magad, hogy mások előtt kell edzened, itt a helyed!Kardiogépek, Flabélos, haspad, súlyzók, és nem utolsósorban tükrös terem segít alakod tökéletesítésében. Ha célzottan a derék részt szeretnéd formálni, próbáld ki a hulahopp edzést, mely azon túl, hogy remekül égeti a kalóriákat, feltölt vidámsággal. Fejleszti a ritmusérzéked, koncentrációd és megerősíti a hát, has, derék izmait, illetve a gerinctartó izmokat. 

Ha eddig nem jártál sikerrel a fogyókúrák alkalmával, hamar visszahíztad a leadott kilókat, és fogalmad sincs, hol rontottad el, Fabera világa erre is kínál megoldást. A Dupla F fogyiklubban teljesen új szemlélettel és gondolkodásmód elsajátításával érheted el a vágyott külsőt, éhezés, lemondás és szenvedés nélkül.

Odafigyelsz a frizurádra, sminkedre, ruháidra, testi fittségedre? Ez igazán remek, de sajnos a megjelenéseden rengeteget ronthat ha rossz a tartásod, és nem szép a járásod. Ha nem tudsz helyesen járni, legalább olyan ciki, mintha zsíros hajjal lépnél ki az utcára.

A gyerekek és a technológiai fejlődés

A gyerekek és a technológiai fejlődés


A játszóterek tele vannak élettel. Vidám gyermekek sokasága játszik, mennek az őrült kergetőzések a lépcsőkön, a koszos és lehorzsolt térdekre nyállal felragasztott levelek kerülnek. Széles mosolyok a lebarnult arcokon. Régebben így festettek városi lakótelepek. Manapság teljes a csend. Időnként megjelenik egy-egy szülő a gyermekével a játszótéren, de ezeknek a gyerekek az átlagos életkora nem haladja meg a 6 évet. Hol vannak hát az iskoláskorú gyermekek?


Valószínűleg mindannyian emlékszünk arra, hogy milyen volt a gyerekkorunk. Ez nemcsak egy korszak, amiből a legjobb emlékeink származnak, hanem ez ugyancsak az az időszak, amely a további életünkre, fejlődésünkre jelentős befolyással bír. A játékkal és a szórakozással eltöltött idő, mely a napirendünk csúcspontja, nagyban befolyásolja, hogy milyen emberré válunk a jövőben. Korábban úgy tartották, hogy az igazán boldog gyerek a koszos gyerek. Manapság a gyerekek már csak akkor koszolják össze magukat, amikor a számítógép előtt ülve, nassolás közben egy darab pizza az ölükbe pottyan.


A technológiának, amely rendkívül gyorsan fejlődik, számtalan pozitív aspektusa van, melynek mindegyike hatalmas lehetőségeket biztosít számunkra, amelyeket sokféle módon használhatunk fel. Azonban kiderült, hogy ezt a gazdasági növekedést, mellyel megkapjuk azt a kiváltságot is, hogy egy gyorsan fejlődő civilizációban élhetünk, káros módon használjuk fel. A szülők, mintha megfeledkeznének arról, hogy mi volt a saját gyermekkoruk lényege, a táblagépeket használják a gyerekeik szórakoztatására. Manapság gyakran láthatjuk azt az elképesztő jelenetet, amikor egy 4 éves gyerek egy felnőtt ügyességével váltogat az alkalmazások közt, vagy ügyesen küzd meg a szörnyekkel gyorsan átszaladva a képernyőn. Mint aztán kiderült, a gyerekeknek gondjaik jelentkeztek az írásnál. Inkább az elektronikus szerkentyűiken jegyzetelnek, minthogy kézírást használjanak. Nem minden szempontból tekinthetjük negatívnak ezt a változást, de fontos, hogy érezzük, hol a határ. A gyermek ezt a határt nem érzi, ezért a felnőtteknek kell e téren is felelősséget vállalniuk értük.


Egy másik negatív hatás, amit az elektromos eszközök gyakori használata okoz, az elhízás. A múltban ez a jelenség meglehetősen ritka volt a gyermekek körében, és leginkább valamilyen betegség jeleként kezelték. Manapság a legfiatalabbak túl keveset mozognak, szabadidejüket leginkább a számítógépek előtt töltik, míg mi ennyi idős korunkban társainkkal játszottunk kint az udvaron. Hangsúlyozva a probléma súlyosságát, hadd mutassunk be egy példát. Az egyik társasházban élő, elhízott 13 éves fiú közeledik. Húzza az egyik lábát a másik után, kimerültnek tűnik. Egy nő, aki a szomszédságában él, látja, hogy a fiú valami fehér színű dolgot visz a hóna alatt. A nő az idősebb generációhoz tartozik, és fiatalkorára visszaemlékezve azt feltételezi, hogy a fiú a focipályáról érkezett. Egy rövid beszélgetés reményében rámutat a labdára, és megkérdezi, hogy a csapata nyert-e.  A fiú meglepetten bámul az asszonyra egy ideig, majd zavarodottan így válaszol: "Sajnálom, asszonyom, ez nem egy labda. Ez egy karfiol ".


Tény, hogy manapság a kikapcsolódás legfőbb forrásai a számítógépes játékok. És ha épp nem játszunk, akkor az internetes portálokon keresztül tartjuk a kapcsolatot a barátokkal. A fiatalok kezdik elfelejteni, milyenek a valódi interperszonális kapcsolatok. Életük egyre inkább virtuálissá válik. Ez nemcsak azt vonja maga után, hogy elveszítik a beszédképességüket, hanem azt is, hogy már nem fordítanak figyelmet arra, hogy gondolataikat a saját anyanyelvükön fejezzék ki. Az SMS-sel történő kommunikáció azt eredményezte, hogy a beszédük rövidítésekből épül fel. A gyermekek lustulnak, és a szókincsük hiányos. Nem értik meg, hogy mi az értéke egy másik személlyel folytatott közvetlen kommunikációnak. Észre sem veszik, hogy milyen örömet adhat egy könyv elolvasása, vagy az, amikor egy házi feladathoz nem az internetről próbálunk információkat szerezni, hanem valamilyen más forrásból.


Az érzékenység hiánya is ijesztő. Az internetet áthatja az agresszió, és előfordul, hogy egy másik személy véleményére nagyon gyorsan és meggondolatlanul reagálunk, eltekintve annak következményeitől. A gyermekek és a fiatalok megerősítést keresnek e webes felületeken, de gyakran csak a gyűlölettel találkoznak. Az az érzékenység, amit az Andersen-mesékből vagy a Disney filmekből tanultunk meg, kezd eltűnni.


A világ fejlődik, ez tény. És nincs is ebben semmi rossz mindaddig, amíg nem feledkezünk meg a józan észről. Mutassuk meg hát a fiataloknak, hogy milyen csodálatos dolog, ha néha sebes lesz a térdünk és az, ha kunyhót építünk régi kartondobozokból a bokrok között a ház mellé! Hadd tanítsuk meg őket "igazából" élni!


További hasonló cikkért keresse fel az ismertorvos.hu weboldal pácienseknek szóló blogját!

Ki a természetbe!

 
 
Megérkezett a túrázáshoz való jó idő, ideje a ruhatárunkat is felfrissíteni néhány kivételesen praktikus és minőségi alapdarabbal. Nemcsak női és férfi túraruházatot, hanem hasznos kiegészítőket és segítőtársakat is találunk a Tchibo webáruház legújabb kínálatában. Nézzük, milyen termékeket érdemes kifejezetten szemügyre vennünk – mielőtt még a limitált készletek kifogynak!
 
Ez a klasszikus heritage hátizsák csak a leglényegesebb dolgokra koncentrál. Ezen a hátizsákon nincs felesleges cicoma, minimalista kialakítással, strapabíró vászonból, bőrhatású részletekkel készült. A nagyméretű főrekeszben egy párnázott, nyitott rekesz található a laptop védett tárolására. A húzózsinórral zárható főrekeszt két mágneszárral ellátott, bőrhatású ráhajtható rész borítja. Elöl egy kis nyitott rekesz biztosít helyet például a menetjegy vagy a napszemüveg számára. A hátizsák a párnázott, állítható hosszúságú, hálós rátéttel ellátott vállpántok segítségével optimálisan a testmagassághoz igazítható. A hátoldal is párnázott és puhán illeszkedik a hátra. Most még sötétkék, mustársárga és khaki színekben is kapható.

 
Mit szólnánk egy olyan könnyű, női kabáthoz, amely minden időjárásra tökéletesen megfelel? Ezzel a kellemesen könnyű, minden időben hordható dzsekivel viselője bármely időjárás ellen felvértezheti magát és még a kényelemről sem kell lemondania. A kis silddel is ellátott kapucni bősége állítható és a magasan záródó gallérba rejthető. A szélvédőszegélyes és tépőzáras kétutas cipzár kiegészítő védelmet nyújt a szél és a hideg ellen. A belső oldalon található hálós anyag egyenletes testhőmérsékletről gondoskodik. A minden időben hordható dzseki kiváló minőségű anyaga a High Performance laminált rendszernek és a lezárt varrásnak köszönhetően vízhatlan, szélálló és lélegző. A dzseki a környezetbarát ecorepel® impregnálás révén ráadásul még szennyeződéstaszító is. A külső anyag 3.000 mm vízoszlop nyomásának áll ellen. Sőt, a dzseki kicsire összehajtható és az oldalsó zsebben tárolható, ahogy a képen is láthatjuk. Csupa funkcionális kidolgozás jellemzi: állvédős cipzár, állítható bőségű, tépőzáras ujjvég, végelzárós húzózsinórral ellátott, állítható bőségű derékrész, 2 cipzáras, bevágott zseb és enyhén karcsúsított szabás. XS-estől XL-es méretig kapható!

 
Egy újabb csinos és praktikus női kabátféle: kötött polárfelső! Ez a könnyű, lélegző felső puhán bolyhozott belső oldalának köszönhetően optimális hőszigetelést biztosít. Patentos állógallérral, két cipzáras, bevágott zsebbel, valamint alábélelt, aszimmetrikus cipzárral rendelkezik. A gallért, az ujjvégeket és az alsó szegélyt rugalmas paszpóllal látták el. A kötött polár anyag egy sima kötésű külső oldalból és egy bársonyosan puha belső oldalból áll. A finom polár szálak között meleget adó légréteg jön létre. A kötött és a polár anyag kombinációja ezért rendkívül jó hőszigetelésről és egyenletes testhőmérsékletről gondoskodik.

De a férfi termékek között is érdemes körbenézni, illetve sportruhákat is találunk a Tchibo webáruházban.
Válogatott videók, YouTube video, érdekes videó.
Most a Buli TV -n: Röyksopp & Robyn - Do It Aga...
Röyksopp & Robyn - Do It Again
Most a Karaoke TV -n: Tanuljunk svájciul
Tanuljunk svájciul
Most a CoverSongs TV -n: 2Cellos - Wake me up
2Cellos - Wake me up
Most a Gyerekdal TV -n: Gryllus Vilmos - Kutyát k...
Gryllus Vilmos - Kutyát kérek
Most a Christmas TV -n: Billy Mack - Christmas i...
Billy Mack - Christmas is all Around
Most a Németzene TV -n: Stefan Stürmer & Mia Ju...
Stefan Stürmer & Mia Julia - Scheiss auf Schickimicki
Most a MagyarDalok TV -n: Klajkó Szandra - Egysz...
Klajkó Szandra - Egyszer volt
Most a Hellovideo TV -n: Mahru humanoid robot
Mahru humanoid robot
Most az Új klipek TV -n: Pagadixx feat. Adixia - H...
Pagadixx feat. Adixia - Heaven [2017]
Most a Szerelmes dalok TV -n: Wolfman - Won't be...
Wolfman - Won

.